Školní jídelna Václavkova
Pondělí 10. 2. 2025
Polévka | frankfurtská | 01a,06,09,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | obalované rybí filé, bramborová | 01a,07,04 |
Oběd 2 | květák po indicku (smetana, kari), rýže | 01a,07 |
Moučník / Salát | ||
Úterý 11. 2. 2025
Polévka | cibulová s bramborem a sýrem | 01a,07,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | vepřová kotleta, rýže | 01a |
Oběd 2 | celozrnné těstoviny se | 01a,01b,01c,01d,07 |
Moučník / Salát | ||
Středa 12. 2. 2025
Polévka | hrášková se smaženou houskou | 01a,06,11,13,07 |
---|---|---|
Oběd 1 | obalovaný řízek, brambor, jogurtová tatarka | 01a,07,03, |
Oběd 2 | zeleninové hranolky na na kari a smetaně, kuskus | 01a,09,07 |
Moučník / Salát | ||
Čtvrtek 13. 2. 2025
Polévka | zeleninová s těstovinou | 01a,09,06,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | segedínský guláš, houskový knedlík | 01a,03,07 |
Oběd 2 | králičí stehno, babiččiny těstoviny (houby, česnek, kmín) | 01a |
Moučník / Salát | ||
Pátek 14. 2. 2025
Polévka | zeleninová mixovaná, smažený hrášek | 01a,06,07,09,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | hrachová kaše, párek, okurka | 01a |
Oběd 2 | zapečené brambory s kuřecím masem (drcená rajčata, bešamel, sýr) | 01a,07 |
Moučník / Salát | ||
INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ | ||
1 Obiloviny (lepek) 2 Korýši 3 Vejce 4 Ryby 5 Arašídy |
6 Sója, sójové boby 7 Mléko 8 Suché skořápkové plody (mandle a ořechy) 9 Celer |
10 Hořčice 11 Sezamová semena (sezam) 12 Oxid siřičitý a siřičitany 13 Vlčí bob (lupina) 14 Měkkýši |